Over ons

+

01

Mijn liefde voor auto’s is diep geworteld en begon al in mijn vroege jaren, een passie die mij in 2013 de autosector in stuurde. In 2018 sloot ik mij aan bij het Porsche-team, waar ik mij onderdompelde in de verfijnde wereld van autoverkoop en een schat aan ervaring opdeed.
In september 2023 heb ik de beslissing genomen om Porsche achter mij te laten en mijn eigen weg te volgen. Deze stap stelt mij nu in staat om onafhankelijk te handelen in de aan- en verkoop van exclusieve wagens, met Porsche nog steeds als een centrale focus.

Bij Legend Car houden we principes zoals transparantie, correctheid en uitmuntende service hoog in het vaandel. Onze overtuiging is dat eerlijkheid de basis vormt van elke succesvolle autotransactie. We streven ernaar om altijd open en duidelijk met u te communiceren, zodat u met vertrouwen kunt handelen, wetende dat u in goede handen bent. Ons doel is niet alleen om auto’s te kopen of te verkopen, maar ook om duurzame relaties op te bouwen gebaseerd op integriteit en respect.

02

03

Onze specialisatie ligt in Porsche, een merk dat net zo gepassioneerd is als wijzelf. Of u nu op zoek bent naar uw droom-Porsche of hulp nodig heeft bij de verkoop van uw exclusieve wagen, Legend Car staat voor u klaar. Wij delen uw passie voor deze iconische auto’s en zijn vastbesloten om u te helpen uw autodromen te verwezenlijken.

Bij Legend Car geloven we dat auto’s meer zijn dan machines; ze zijn een bron van vreugde en inspiratie. Samen met ons kunt u de weg verkennen en genieten van het avontuur dat autoliefhebbers over de hele wereld met elkaar verbindt.

04

Julien Van de Velde

Bedankt voor uw bezoek aan onze website.

We kijken ernaar uit om u te verwelkomen in de wereld van Legend Car en uw auto-ervaring naar nieuwe hoogten te tillen.