Autostaanplaats

+

Onze troeven

Bij ons stalt u uw luxewagen of oldtimer met een gerust hart, wij bieden een full service autostalling aan met geklimatiseerde ruimtes en uiterst beveiligde ruimtes.

PERMANENTE BEVEILIGING

Onze gebouwen bevinden zich op een geheime locatie en zijn optimaal beveiligd met de nieuwste technologie. De autosleutels & kopieën van de autopapieren worden steeds bewaard op een andere locatie.

TEMPERATUURREGELING

Ons autohotel van Legend Car biedt verschillende geklimatiseerde ruimtes waar de temperatuur nooit lager is dan 10°Celsius en waar de vochtigheid steeds rond de 50% gehouden wordt.

DISCRETIE

Elke klant en zijn wagen(s) worden bij ons met het grootste respect & zorg behandeld. Uw tevredenheid en de veiligheid van uw oldtimer of exclusieve wagen staan bij ons centraal.

GEHEIME LOCATIE

Onze gebouwen bevinden zich op een afgelegen plek, de locatie wordt pas vrijgegeven na persoonlijk contact. Dit om de veiligheid en de discretie te garanderen.

01

Een passie voor auto’s

Legend Car biedt u een discrete en veilige locatie voor de stalling van uw exclusieve wagen. Ons autohotel biedt geklimatiseerde ruimtes waar de temperatuur en vochtigheid gecontroleerd worden. Bovendien zijn onze gebouwen uitgerust met een state-of-the-art anti-diefstalstysteem. Vanuit onze eigen passie voor wagens behandelen we elke wagen in ons autohotel met het grootste respect. Kwaliteit en tevredenheid van onze klant dragen wij hoog in het vaandel.

De ideale staanplaats

Dankzij onze geklimatiseerde ruimte, de beveiliging, onze zorgen en de vele onderhoudsopties is onze autohotel, de plaats om je auto zorgeloos te stallen op een veilige manier.

02

03

U bent koning

Stal uw wagen voor 3, 6 of 12 maanden in onze beveiligde en geklimatiseerde stalplaats en maak gebruik van onze op maat gemaakte services formules:

  • Verschillende checks (quick check, winter, zomer, rondrit)
  • Talrijke reinigingsmodules
  • Huur van een hoes, acculader, lekbak, …
  • Transportservice van en naar events
  • Schatting en rapport
  • Zoek of verkoop van uw droomwagen in opdracht

Secure & zorgzame behandeling

Indien nodig, wordt uw wagen met de grootste voorzichtigheid uitgehaald en verplaatst. Dit gebeurt nooit zonder toestemming van u, de klant en wordt met de grootste zorg uitgevoerd. Wenst u een optimale bewaring van uw banden, dan is het mogelijk uw wagen op luchtkussens te laten plaatsen zodat de afplatting ervan kan voorkomen worden.

04

Uw wagen in onze autostalling?

Discrete autostalling

Als eigenaar van een luxewagen of oldtimer wilt u uw wagen met een gerust hart opbergen in de periodes waarin u uw wagen minder gebruikt. Legend Car biedt u een full service autostalling met geklimatiseerde en uiterst beveiligde ruimtes. Wenst u meer informatie over dergelijke autostaanplaats, neem vrijblijvend contact met ons op.

Exclusieve autostaanplaats voor uw luxewagen

Onze gebouwen zijn gelegen op een afgelegen plek zodat u met de grootste discretie en een veilig gevoel uw exclusieve wagen bij ons kunt achterlaten. Elke klant en zijn wagen worden bij ons met het grootste respect behandeld. Uw tevredenheid en de veiligheid van uw oldtimer of exclusieve wagen staan bij ons centraal.

Het autohotel van Legend Car biedt verschillende geklimatiseerde ruimtes waar de temperatuur nooit lager is dan 10°Celsius en waar de vochtigheid steeds rond de 60% gehouden wordt. Alle deuren en poorten zijn inbraakveilig en we voorzien een extra anti-diefstalalarm met persoonlijke meldingen voor elke klant.

Om de veiligheid van uw wagen te garanderen vragen wij voor uw eerste bezoek aan ons oldtimerhotel om een kopie van uw identiteitsgegevens door te sturen per mail. We nemen steeds een kopie van uw autopapieren en bewaren deze kopieën samen met de autosleutels op een andere locatie dan de auto-opslag. Wenst u uw wagen uit de geklimatiseerde stalplaats op te halen, vragen wij u ons minimum 4 uur op voorhand te verwittigen zodat wij de papieren en sleutels kunnen ophalen. Kunt u zelf niet om uw wagen komen en stuurt u iemand anders, dan vragen wij u om ons ook hiervan per e-mail op de hoogte te stellen.

Vraag vrijblijvend offerte voor een autostalling

Bent u eigenaar van een exclusieve wagen of bent u op zoek naar een discreet oldtimerhotel? Ontdek de diensten van Legend Car, gespecialiseerd in autostalling. We bieden u geklimatiseerde ruimtes in een ultra-beveiligd gebouw. Vraag vrijblijvend offerte aan voor een plaats in ons exclusieve autohotel.