+

Jaguar E-Type S1 Flat Floor

Merk & model Jaguar E-Type S1 Flat FLoor
Koetswerk Roadster
1ste registratie 15/10/1961
Kilometerstand 1.240 km
Brandstof Benzine
Vermogen 265 pk
Cylinderinhoud 3800 cc
Aantal cylinders 6
Transmissie Manueel

Enzo Ferrari noemde het de mooiste auto ter wereld. De E-Type is een eeuwige legende van het Britse merk en van autorijden in het algemeen. Trakteer jezelf op het mooiste van het mooiste met deze opmerkelijk goed bewaarde en volledig gerestaureerde originele 3.8 flat floor.

Deze Jaguar E-Type uit 1961 van Italiaanse makelij heeft sinds de restauratie 1181 km gereden. Het voertuig is in uitstekende algemene staat.. Deze Jaguar is volledig gerestaureerd (carrosserie en mechanica) in 2018 bij Marreyt Classic Cars in België. Een expertiserapport van deze auto werd in 2020 opgesteld en kan op verzoek worden ingezien.

Aan de buitenkant is de auto in uitstekende staat. De carrosserie in de kleur “Opalescent Silver Grey” vertoont geen gebreken. De carrosserie is in 2018 volledig gerestaureerd.

Binnenin verkeert het voertuig in uitstekende staat. De rode lederen bekleding heeft geen scheuren of gaten. Het stuurwiel en dashboard zijn in uitstekende staat. De bekleding en het interieur zijn in 2018 volledig gerestaureerd. De boordinstrumenten en elektrische apparatuur functioneren normaal.

De 3,8-liter 6-cilinder motor ontwikkelde 268 pk toen hij de fabriek verliet. De mechaniek werkt normaal, net als de handgeschakelde 4-versnellingsbak. Deze Jaguar is matching numbers (Heritage Trust certificaat op aanvraag beschikbaar). De auto onderging in 2018 een complete mechanische revisie.

Deze Jaguar werd oorspronkelijk geleverd in Italië en vond zijn weg naar België in 2002.

Kortom, dit is een perfect gerestaureerde, volledig Matching Numbers wagen in een prachtige, originele, kleurcombinatie.

U bent steeds welkom in onze Car Studio om deze wagen zelf te bewonderen.

Contacteer ons via 0471/49.67.53 of julien@legendcar.be voor een afspraak.

 

€189.990

Interesse?

+